Fass aus amerikanischer Eiche mit einem Fassungsvermögen von 225 Litern des renommierten französischen Herstellers Seguin Moreau.
TECHNISCHE EIGENSCHAFTEN:
URSPRUNG &
Fraîcheur is intended for white wines that the winemaker seeks to express grape variety specificity, while still respecting the wine’s fresh and floral character.
Principal grape
The Bucher XPro is designed to process whole bunches, destemmed and / or crushed grapes as well as fermented pomace. This grape press is especially dedicated for a selection of qualitative
Packpresse mit Schiebebiet (zwei verschiebbare Saftwannen) und Hydraulikaggregat. Durch zwei Saftwannen kann zeitgleich mit dem Pressvorgang die Befüllung mit Maische und das Entleeren des
The basic ingredient of sweetened drinks, sweetened sparkling and still waters is sugar syrup, which is prepared in a complex of devices called Syrup Room. Depending on the production requirements
With this versatile cask you can make your own drinks, keep them fresh for months and tap some off every day - without heating and without adding chemical preserving agents.
SWEET
Kontaktieren Sie uns jetzt!
Unser Experte berät Sie!
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.