Fass aus amerikanischer Eiche mit einem Fassungsvermögen von 225 Litern des renommierten französischen Herstellers Seguin Moreau.
TECHNISCHE EIGENSCHAFTEN:
URSPRUNG &
Fraîcheur is intended for white wines that the winemaker seeks to express grape variety specificity, while still respecting the wine’s fresh and floral character.
Principal grape
Safety valve, tank for nitrogen installation. The valve is also designed to protect the wine with an inert gas, in this case nitrogen, without causing an increase in pressure in the tank. The
A modern column distiller for the production of the highest quality fruit and grain distillates, including: plum brandy, wine spirits, pome fruit distillates - apples, pears, etc.
Pasteurizing bath is suitable for the heat treatment of packaged fruit preparations (jam, wafers, herbs) or fermented preparations (vinegar, beer) and pickles. The packaging must be heat resistant
Die Früchte werden durch den Verlesetisch in den Waschbehälter weitergeleitet, wo die erste Reinigungsphase beginnt. Mit Hilfe des Förderbandes werden die Früchte unter
Replacement air gasket for stainless steel variable capacity fermentation and wine storage tanks.
Available diameters of gaskets:
350 mm
400 mm
450 mm
500 mm
550 mm
600 mm
650
Stainless steel hand mixer for mixing low viscosity media. Thanks to the movable agitator shaft and the folding propeller, it can be mounted in the tank from the side using the handle provided for
Freezers for bottlenecks facilitate the removal of yeast (sediments) that settle inside inverted bottles during the repair process, in the production of sparkling wine, champagne (method
Oenoferm ROUGE
Special yeast for the fermentation of colour stable and clean red wines. The reduced beta-glycosidase activity will retain a maximum of antocyanes. Quick fermentation start
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.