Fraîcheur is intended for white wines that the winemaker seeks to express grape variety specificity, while still respecting the wine’s fresh and floral character.
Principal grape
Fass aus amerikanischer Eiche mit einem Fassungsvermögen von 225 Litern des renommierten französischen Herstellers Seguin Moreau.
TECHNISCHE EIGENSCHAFTEN:
URSPRUNG &
MKASZ 25 Trockenschränke
Geeignet Zum Trocken von verschiedenen Obstsorten (Apfel, Pflaumen, Aprikosen, etc.)
Digitale Steuerung
Automatische Entlüftung
Ausgestattet mit
Metschnikowia pulcherrima yeast, for bioprotection. An innovative bioprotection against undesirable microbiological activities. The early application of Oenoferm® MProtect effectively
The RC has a 3D rotating spray head with 360° spray coverage. The gearwheels are fully mechanically encapsulated to protect from dirt and damage.
Applications: For complete cleaning of
Die Kaltwassersätze MCK in Edelstahlausführung enthalten ein Kühlaggregat im oberen Teil sowie eine Pumpe und einen isolierten Wassertank aus Edelstahl im unteren Teil. Diese sind
Gravity pourer for wine, made of stainless steel. Equipped with a pump integrated with the buffer tank by level sensors. 10 pouring nozzles. Infusion on the so-called level. Efficiency: about 1200
Filter cartridges (filters) for Enolmatic and Enolmaster fillers.
Thanks to them, you can filter wine, oil, spirit, syrup, fruit juices depending on the filter cartridges you have. Filter
Automatic labeling machine for self-adhesive labels. Labeling is carried out using a rotating plate and a pneumatic container locking system: this system allows you to work with many formats, such
Specially selected, pure dry yeast for developing the typical varietal aroma profile of fine, high quality Riesling wines. Yeast strain E 68/73 Saccharomyces
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.