Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
A stainless steel gun for filling for example hot juice, wine. The outside diameter of the filling nozzel - 28 mm. Length of the filling nozzle: 175 mm. Rubber
CHARACTERISTICS
Simple and clear operation
Informative display with high contrast LED lighting for distance sighting. Simultaneous display of the measured and the set-temperatures,
Crossflow filtration makes a perfectly clear product without any clarifying agent and/or filter aid requirement. When a clarifying treatment with bentonite or other clarifying agents is
NADALIÉ TRADITION-Fässer wurden mit größtem Respekt vor der Tradition entworfen.
Sie sind das Ergebnis einer sorgfältigen Auswahl der besten französischen
Powerful press enzyme for apple processing
Concentrated, liquid enzyme preparation (EC. 3.2.1.15) from Aspergillus niger for selective degradation of hydrolyzed pectin in pome fruit mash.
At
Trenolin® ProStab
Enzymatic stabilisation of proteins in wine
Trenolin® ProStab acts on thermolabile chitinases and thaumatin-like proteins, which play a decisive role in turbidity
Kontaktieren Sie uns jetzt!
Unser Experte berät Sie!
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.