Destiller
Hersteller: Naturalia
Organiczny krystaliczny cukier winogronowy - Organiczny rektyfikowany stały skoncentrowany cukier z moszczu winogron* Reprezentuje kompleks cukrowy naturalnie występujący
Hersteller: Naturalia
Konzentrierter rektifizierter Traubenmost – stellt einen im Traubenmost natürlich vorkommenden Zuckerkomplex dar, bestehend aus Glucose (ca. 50 %) und Fructose (ca. 50
The saturator is used to add food products with carbon dioxide. Available for different formats of full bottles. Pressure reducer included in the price of the device. TECHNICAL
3 075 14 days
The saturator is used to add food products with carbon dioxide. Available for different formats of full bottles. Pressure reducer included in the price of the device. TECHNICAL
4 859 30 days
Hersteller: Letina
PRESSURE TANK is used for sparkling wine production by Charmat method. It is a vertical type of tank with “ellipsoidal heads” (dished top and bottom). Work pressure is 6 bar.
Hersteller: Technica
Carbofresh Pro-Inox (ICS 210) Quality improvement in white an rosé wines The unique incorporation of fine carbon dioxide bubbles lends freshness and lightness to the flavour and body
8 167 30 days
Hersteller: SV
High-quality gold-colored champagne wire hoods with a plate. Wirehoods made in EU. 2700 pcs in the box. 
228 14 days
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Konsultant
Seweryn Fabijaniak
Zertifizierter Önologe, Absolvent der Universität für Landwirtschaft in Krakau, Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.