BESCHREIBUNG
DN | A | B | C | L | H | CODE |
---|---|---|---|---|---|---|
20 | DIN DN 20 | DIN DN 20 | ∅20 | 85 | 73 | 8163420 |
25 | DIN DN 25 | DIN DN 25 | ∅25 | 90 | 86 | 8162525 |
32 | DIN DN 32 | DIN DN 32 | ∅32 | 98 | 107 | 8165432 |
32 | DIN DN 40 | DIN DN 25 | ∅32 | 106 | 110 | 8164025 |
32 | DIN DN 40 | DIN DN 32 | ∅32 | 98 | 110 | 8165440 |
32 | DIN DN 40 | DIN DN 40 | ∅32 | 98 | 110 | 8164040 |
32 | DIN DN 50 | DIN DN 25 | ∅32 | 110 | 117 | 8165025 |
32 | DIN DN 50 | DIN DN 32 | ∅32 | 102 | 117 | 8165433 |
40 | DIN DN 40 | DIN DN 40 | ∅40 | 106 | 129 | 8166440 |
40 | DIN DN 40 | DIN DN 50 | ∅40 | 117 | 129 | 8166452 |
40 | DIN DN 50 | DIN DN 40 | ∅40 | 107 | 138 | 8166450 |
50 | DIN DN 50 | DIN DN 50 | ∅40 | 118 | 138 | 8166451 |
50 | DIN DN 50 | DIN DN 50 | ∅50 | 139 | 147 | 8165050 |
65 | DIN DN 65 | DIN DN 65 | ∅65 | 160 | 170 | 8166565 |
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Die Anlagen der Typenreihe Chilly MAX zeichnen sich vor allem durch ihre kompakte Bauweise und einfachste Installation aus. Sie sind auf Rollen fahrbar und dadurch sehr flexibel einsetzbar. Wie
- Chilly Max 50
- Chilly Max 90
- Chilly Max 110
High-quality gold-colored champagne wire hoods with a plate. Wirehoods made in EU. 2700 pcs in the box.
Pump with a flexible impeller for the gentle transport of wines, juices, fruit and grape pulp. The pump is equipped with an inverter.
Capacity
Speed
max.
- MB-FU 1000 – 10000 l/h
- MB-FU 1000 – 15000 l/h
- MB-FU 1000 – 20000 l/h
4465 - 4736 €
OBSTPRESSE LANCMAN VSPIX
Zum Trauben- und Obst-pressen…Einfach zum Pressen mit dem Wasserleitung-Druck 2,5 oder 3 bar (abhängig von Modell). Leichte Konstruktion, Deckel, Wahne und
Open mash tanks with two cooling jackets
Stainless Steel AISI 304 (1.4301), Bright Annealed Finish (BA/IIId), circle polished outside
Standard equipment
welded legs
2 × cooling
- 1100 liters
- 1500 liters
- 2000 liters
- 2450 liters
- 2600 liters
- 3300 liters
- 3850 liters
- 4850 litrów
3936 - 8241 €
Maltman® - The malt mill by Sommer for brewers and distillers
Freshly ground malt contributes to the purity and intense flavor when brewing beer and distilling whiskey or spirit.
Powerful press enzyme for apple processing
Concentrated, liquid enzyme preparation (EC. 3.2.1.15) from Aspergillus niger for selective degradation of hydrolyzed pectin in pome fruit mash.
At
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
- Średni stopień wypalenia
- Niski stopień wypalenia
- Średni + stopień wypalenia
- Wysoki stopień wypalenia
Książka „Winorośl i wino. Wiedza i praktyka” to kompendium wiedzy o winiarstwie opracowane przez wykładowców Podkarpackiej Akademii Wina w Jaśle,