Fass aus amerikanischer Eiche mit einem Fassungsvermögen von 225 Litern des renommierten französischen Herstellers Seguin Moreau.
TECHNISCHE EIGENSCHAFTEN:
URSPRUNG &
Fraîcheur is intended for white wines that the winemaker seeks to express grape variety specificity, while still respecting the wine’s fresh and floral character.
Principal grape
e.AscorbicPure ascobic acid (Vitamin C), as oxidation prevention
e.Ascorbic is an efficiently acting, oxygen reducing agent. Ascorbic acid contains a dienol group. When oxidized, the dienol
Manual monoblock provides both corking and wire-hooding in a single machine. It can be used for bottling in glass containers with a diameter ranging from 55 to 115 mm and a maximum height of 375
Automatic labeling machine for wine bottles up to 1000 b / h Automatic labeling machine from the renowned Italian manufacturer ENOS for labeling wine bottles.
As standard, the device applies
Basket press with pivoting round basket, top-mounted pivoting centrifugal mill RM1,5 and hydraulic power unit. Easy and safe operation thanks to automatic pressure relief valve on hydraulic power
Die Kleingeräte der Modellreihe Chilly M-LT (Low Temperature) sind kompakt konstruiert und sehr leicht an ein bestehendes Rohrleitungssystem anzuschließen.
Crossflow filtration makes a perfectly clear product without any clarifying agent and/or filter aid requirement. When a clarifying treatment with bentonite or other clarifying agents is
Flash HTST tubular type pasteurizer (high temperature in a short time) for juices and other non-alcoholic beverages is designed to thermally fix the beverage necessary to deactivate, through
Das Gerät besteht aus Edelstahl. Garantiert eine vollständige Reinigung. Bedienfeld mit Timer. Geeignet für Fässer mit einem Fassungsvermögen von 225 bis 500
The GSG over-row fan sprayers are a new range in the field of plant protection.
They are fitted with hydraulically driven cross-current fans. With the 2, 3 and 4-row machines, a new
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.