Fass aus amerikanischer Eiche mit einem Fassungsvermögen von 225 Litern des renommierten französischen Herstellers Seguin Moreau.
TECHNISCHE EIGENSCHAFTEN:
URSPRUNG &
Fraîcheur is intended for white wines that the winemaker seeks to express grape variety specificity, while still respecting the wine’s fresh and floral character.
Principal grape
Verschließkopf mit sechs Armen, komplett aus Edelstahl, ausgestattet mit der No-Cap-No-Roll-Sicherheitsvorrichtung für spezielle Anwendungen und Halsabschluss mit doppeltem Gewindeanfang.
The StarCap semi-automatic bottle corker from Tenco provides excellent corking capacity for small wineries or avid home vintners. It is pneumatically driven so you will need an air compressor to
Yeast Oenoferm Zweigelt F3
Yeast intended for the fermentation of red wines from Zweigelt grapes, promoting the character of this variety.
Product description:
Oenoferm®Zweigelt is
Der manuelle Rinser mod. SSM spült leere Flaschen und Gläser vor dem Abfüllvorgang. 2 Düsen sind zum Spülen mit Wasser und Düsen zum Blasen mit Druckluft oder
Description
Suited for decanting wine and alimentary liquids, it is particulary fit for filling demijohns and containers in general. Suction is possible in both
CelluMash is a long-fiber cellulose product that can be used as a pressing aid for fruit purees with a weak structure.
The advantages of using CelluMash are:
Increased efficiency due
Fermenter SF6 for the production of speciality vinegars as well as lab application. For the production of vinegar with an acidity of up to 15 % (semi-batch process).
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.