Destillate

Destiller
Hersteller: Erbsloh
Enzymatisches Präparat zur Verflüssigung und zum Abbau von in Fruchtmaischen vorhandenen Pektinverbindungen. Verdaut Destillationsmaischen aus Beeren- und Steinobst für ein
Hersteller: Erbsloh
Enerzym® Amyl Liquefaction and saccharification of mealy material Liquefies and dextrinizes gelatinized, digested starches in farinaceous mashes at a temperature range of 50 ‐ 95
Hersteller: Erbsloh
Enzym do zacierów zbożowych VISCO Enerzym®. Silna degradacja glukanów w zacierach zbożowych. Do degradacji glukanów roślinnych w słodzie lub
Hersteller: Erbsloh
Strong glucoamlysis for starch saccharification Highly concentrated glucoamylase (EC.3.2.1.3.) from Aspergillus niger for the degradation of hydrolyzed starch. At a
Hersteller: Erbsloh
Vitamon® Combi - a combination of nutrients for safe fermentation. Products from the Vitamon® series support the dynamic fermentation activity of the yeast. They compensate for
Hersteller: Erbsloh
Distizym® ​​​​Protacid - Acidic fungal protease. Hydrolyzes proteins into peptides and amino acids. The main activity of the enzyme is based on the proteinase (EC.3.4.2x.xx)
Hersteller: Technica
Carbofresh Pro-Inox (ICS 210) Quality improvement in white an rosé wines The unique incorporation of fine carbon dioxide bubbles lends freshness and lightness to the flavour and body
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Konsultant
Seweryn Fabijaniak
Zertifizierter Önologe, Absolvent der Universität für Landwirtschaft in Krakau, Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.